Κίναν Έβανς: Μία «πολεμική μηχανή» που κοιτάζει όλη η Euroleague (vids)

Κίναν Έβανς: Μία «πολεμική μηχανή» που κοιτάζει όλη η Euroleague (vids)

Ο Κίναν Έβανς κάνει... θραύση τη φετινή σεζόν, σκοράρει κατά ριπάς και αποτελεί έναν από τους πιο «καυτούς» γκαρντ στην Ευρώπη. Τα αδιανόητα στατιστικά, το σενάριο για Ολυμπιακό και η μισή Euroleague στα... πόδια του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες αυτή την περίοδο στη Euroleague. Και είναι λογικό η μισή Ευρώπη να θέλει να τον κάνει δικό της. Ο Κίναν Έβανς έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να ανεβάσει επίπεδο οποιαδήποτε ομάδα στη «Γηραιά Ήπειρο».

Ο Αμερικανός γκαρντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι μαζί με τους Μάικ Τζέιμς και Σέιν Λάρκιν οι κορυφαίοι γκαρντ της αγοράς, με τον 28χρονο να έχει εμπλακεί αρκετά τις τελευταίες μέρες με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, εδώ και περίπου μία εβδομάδα κυκλοφορούν σενάρια ότι ο Έβανς είναι ο μεγάλος στόχος των «ερυθρόλευκων», ενώ υπάρχουν και φήμες για προφορική συμφωνία, που χωρίς αμφιβολία ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό στα γκαρντ (εφόσον επαληθευτούν τα σενάρια), αφού ο Έβανς είναι ένας «δολοφόνος».

Οι αριθμοί του δείχνουν ότι είναι ο απόλυτος ηγέτης της Ζαλγκίρις πλέον και ένας από τους κορυφαίους γκαρντ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Το βράδυ της Πέμπτης (4/4) η Ζαλγκίρις μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 69-66 από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, αλλά ο Κίναν Έβανς που ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 17 πόντους με 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 32:14 λεπτά συμμετοχής. Ήταν για μία ακόμη φορά φέτος απλά απολαυστικός.

Σχεδόν σε όλα του τα ματς φέτος, ο Έβανς καταγράφει διψήφιο αριθμό πόντων. Συγκεκριμένα, από τα 33 ματς της Regular Season μόλις σε πέντε εξ αυτών έχει βάλει κάτω από 10 πόντους. Στα τέσσερα από αυτά, μάλιστα, έχει σκοράρει 8 πόντους, ενώ το χειρότερό του παιχνίδι από άποψη σκοραρίσματος ήταν αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική (6π.).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ