Πετράκης: «Έχουμε ένα «τελικό» μπροστά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με πίστη στο επόμενο παιχνίδι»

Πετράκης: «Έχουμε ένα «τελικό» μπροστά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με πίστη στο επόμενο παιχνίδι»

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Βόλο για την 3η αγωνιστική των play-outs

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο (1-0)στην 3η αγωνιστική των play-outs και πλέον βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 24 βαθμούς, στο -1 από την 14η Κηφισιά.

Ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα της ομάδας του τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επικεντρωθεί στα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα καθορίσουν και την σωτηρία του Παναιτωλικού, ενώ ανέφερε ότι τα «καναρίνια» έχασαν κλασικές ευκαιρίες κόντρα στους Βολιώτες.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Την ήττα της ομάδας του και τη συνέχεια: «Θεωρώ ότι στο παιχνίδι το αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με την εικόνα του αγώνα. Χάσαμε με ένα απίθανο γκολ. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Έχουμε έναν «τελικό» μπροστά μας. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Συμβαίνει αυτό που συνέβη σήμερα.

Το ξεχνάμε, μαθαίνουμε ότι πρέπει να μάθουμε και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Το γεγονός ότι πλέον ο Παναιτωλικός είναι σε θέση υποβιβασμού: «Πάντα υπήρχε αυτό. Ο Βόλος ξέφυγε, είναι λίγα τα παιχνίδια αλλά θα δούμε».

Την αλλαγή του σχηματισμού σε 4-4-2: «Το γκολ μπαίνει ή δεν μπαίνει. Σε όλα σχεδόν τα ματς έχουμε σκοράρει. Σήμερα κάναμε ευκαιρίες και είχαμε και τις προϋποθέσεις. Πάντα βάζουμε γκολ, έχουμε δημιουργία και μπορούμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με πιο πολλή πίστη στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ