Ράσταβατς: «Ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση»

Ράσταβατς: «Ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση»

Tα παράπονά του για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου εξέφρασε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στα play-outs γνώρισε σήμερα ο Αστέρας, ο οποίος ηττήθηκε από την Κηφισιά στην Τρίπολη με 1-2.

Οι Αρκάδες, ωστόσο έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία διλήμματα του Μεντιλίμπαρ

Ο Σέρβος τεχνικός, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις αποφάσεις του διεθνούς Έλληνα διαιτητή, λέγοντας πως έπαιξε κόντρα τον Αστέρα και με τα σφυρίγματά του έστειλε το ματς σε άλλη κατεύθυνση.

«Εμείς και σήμερα κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο. Σαφώς είχαμε και τις κακές στιγμές μας, αλλά τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν μας άφησαν να παίξουμε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ, πως ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση.

Διότι βλέπω ότι δίνονται εύκολα εναντίον μας πέναλτι. Έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού και κάθε απόφαση του, επηρεάζει την εξέλιξη του. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, αλλά κάποιοι στέλνουν τα πράγματα σε άλλη κατεύθυνση», είπε στην κάμερα της NOVA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ