ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Μεγάλο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τέταρτη στροφή των εφετινών playoffs, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30).

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί», σιγοτραγουδούν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά και την εντός έδρας ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Βρέθηκε στα σχοινιά η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, αλλά κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Ήταν do or die το ματς για τον Παναθηναϊκό, που έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Στην 3η θέση και τους 62 πόντους οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν τα… μάτια τους και στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Έχει καλή ψυχολογία το σύνολο του Φατίχ Τερίμ και θέλει να αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο και από την κίτρινη μεριά της Θεσσαλονίκης. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Σπόραρ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός Ούγκο και Γερεμέγεφ. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη μάχη με τον Άρη: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Από ήττα στο Φάληρο και το ματς με τον Ολυμπιακό προέρχεται ο Άρης. Μετά από δύο διαδοχικές νίκες, οι κίτρινοι είχαν και το πρώτο τους αρνητικό αποτέλεσμα στην διαδικασία των playoffs της Super League. Στους 48 πόντους η ομάδα του Άκη Μάντζιου, σκέφτεται εδώ και καιρό τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Δίχως τον Φραν Βέλεθ θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι στο αποψινό ματς. «Ο Παναθηναϊκός είναι πράγματι διεκδικητής του τίτλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε τη διάθεση και τη νοοτροπία που πρέπει για ένα τέτοιο ματς. Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο Άκης Μάντζιος για το ματς με τους «πρασίνους.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ