Ντέμης: «Περνάει μικρή κρίση η ΑΕΚ – Είναι δυνατόν να υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που λένε να φύγει ο Αλμέιδα;» (vids)

Ντέμης: «Περνάει μικρή κρίση η ΑΕΚ – Είναι δυνατόν να υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που λένε να φύγει ο Αλμέιδα;» (vids)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για μίνι κρίση στην Ένωση ενώ στάθηκε στη νοοτροπία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA και μεταξύ άλλων απόρησε για κάποιους οπαδούς της Ένωσης που λένε να φύγει ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο παλαίμαχος άσος έκανε λόγο για μία μίνι κρίση που περνάει η ΑΕΚ ενώ στάθηκε και στη νοοτροπία του ΠΑΟΚ που δεν παράτησε το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Καλά νέα για τον Μεντιλίμπαρ ενόψει Φενέρ

Όσα είπε ο Ντέμης:

Για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ: «Γίνεται 2-0 χωρίς να είναι η εικόνα αυτή. Η ΑΕΚ βρήκε για πρώτη φορά κενούς χώρους. Είχε μια καταπληκτική αντεπίθεση στο γκολ. Ήταν η μοναδική φάση του πρώτου μέρους. Η ΑΕΚ όταν έβρισκε χώρους επειδή οι παίκτες της είναι πιο εκρηκτικοί, ο ΠΑΟΚ με δυσκολία ακολουθούσε τον ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, ξέρει να βγαίνει μπροστά, αλλά δεν ήταν καλός στην τελική πάσα και δεν έφτιαξε φάσεις. Πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Το 2-0 όμως έγινε από ένα φάουλ που ο Άμραμπατ πήγε για σέντρα. Συνεπώς δεν ήταν η εικόνα του ματς. Και με το ιστορικό του ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια που δεν αντιδρούσε, κάποιος θα νόμιζε ότι μπορεί να είχε τελειώσει. Η ΑΕΚ δεν κυριάρχησε, δεν έκανε άλλες ευκαιρίες».

Για τα πρόσωπα: «Ο Τσούμπερ δεν μπήκε καθόλου. Ήταν ένα ερωτηματικό αυτό. Ο Αλμέιδα χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες, ποτέ δεν πετυχαίνεις ενδεκάδα. Δεν αποτελεί έκπληξη κάτι. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν κινητικός, ο Πινέδα καλός επίσης μετά από καιρό. Ο Ελίασον και ο Άμραμπατ επίσης. Ο Λιβάι φάνηκε να έχει προβλήματα τραυματισμού. Πρέπει να πονούσε από νωρίς. Πολύ καλό παιχνίδι ο Κουλιεράκης, ο Κωνσταντέλιας παρότι είχε πίεση πάνω του βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ και ο Ζίβκοβιτς. Δεν στέκομαι στους παίκτες όμως».

Για τη νοοτροπία που έδειξε ο ΠΑΟΚ: «Το ματς είχε να κάνει με ψυχολογία και εκεί ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς. Είχε να κάνει με την ψυχολογία και τη νοοτροπία του. Δεν φοβήθηκε και βγήκε μπροστά πιέζοντας την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ για ακόμα ένα ματς σταμάτησε να παίζει στο 2-0. Ξαναέκανε σοβαρή φάση του Γιόνσον μετά το 2-2. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το βρει ο προπονητής με τους παίκτες. Η ΑΕΚ ποτέ δεν σταματούσε. Θα μπορούσε να βγει πολύ καλύτερα στην επίθεση, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μέτρα και να είναι η μόνη ομάδα που είχε φάσεις μετά το 49’».

Για τις διαφορές που βγάζει φέτος σε σχέση με πέρυσι η ΑΕΚ στα xGoals της στα ντέρμπι: «Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα σωστά. Στην ΑΕΚ έχω σημειώσει στο 70′ ότι δεν πάταγε καλά και τότε ο Αλμέιδα έβαλε τον Γιόνσον. Ήταν σωστή κίνηση. Δεν ήταν θέμα παικτών όμως. Εδώ ήταν αυτό που έχουμε δει πολλές φορές φέτος με την ΑΕΚ να θεωρεί πως έχει τελειώσει το παιχνίδι και να γυρνάει μέτρα στο γήπεδο. Φέτος η ΑΕΚ ειδικά στα τελευταία ματς έχει λίγες τελικές εκτός από λίγα xGoals. Εχει διαφορά μεγάλη πέρυσι με φέτος στα ντέρμπι στα xGoals. Υπάρχει και μια ανασφάλεια που πιάνει την ΑΕΚ. Σου κάθεται το ματς, είναι στο 2-0.

Κάποιες φορές λέγαμε ότι η ΑΕΚ δεν είχε τύχη δημιουργώντας ευκαιρίες και παίρνοντας λιγότερα γκολ, ενώ δεχόταν. Στο χθεσινό ματς η ΑΕΚ πήρε δύο γκολ μέχρι το 50′ χωρίς να κάνει ευκαιρίες. Αλλά δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Η ΑΕΚ το έχει πάθει πολλές φορές με τα ματς να τελειώνουν στην περιοχή της, ενώ πριν είχε δύο γκολ προβάδισμα. Όταν τρία ματς δεν παίζεις καλά περνάς μια μικρή κρίση. Δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει όμως. Μέσα σε οκτώ μέρες σε τρία ματς δεν ήταν καλή. Και με Κηφισιά και με Πανσερραϊκό και με Παναιτωλικό όμως που έχασε βαθμούς, η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες».

Για το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ που λένε να φύγει ο Αλμέιδα: «Είναι δυνατόν να υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που λένε να φύγει ο προπονητής; Είναι δυνατόν; Δηλαδή αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Αλμέιδα είναι αποτυχημένος; Δεν μπορείς να ασχολείσαι με ένα 3% που τα λέει αυτά. Πως γίνεται να βλέπεις κάποια ματς που δεν σου αρέσει η ομάδα και να λες να φύγει ένας άνθρωπος που άλλαξε τον αέρα της ομάδας. Άλλο να κάνεις κριτική, άλλο να λες να φύγει. Τέλος πάντων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ