Ο βασιλιάς της πάσας Αριέλ Ιμπαγάσα, αποθέωσε Τσικίνιο και Όρτα

Ο βασιλιάς της πάσας Αριέλ Ιμπαγάσα, αποθέωσε Τσικίνιο και Όρτα

O Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Τσικίνιο και Όρτα, με τον Αργεντινό προπονητή να τους εκθειάζει παραχωρώντας συνέντευξη σε πορτογαλικό μέσο

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική «O Jogo» και δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί για τα νέα μεταγραφική αποκτήματα της πρώτης ομάδας, που ήρθαν από την Πορτογαλία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Τσικίνιο και Όρτα, τονίζοντας ότι οι δύο Πορτογάλοι χαφ έδωσαν μεγάλη ποιότητα στους ερυθρόλευκους στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Τέλος για τον Κάρμο ανέφερε πως ήταν ακόμη ένα «έξυπνο στοίχημα» και ότι έχει κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντίνος τεχνικός:

«Αυτοί (Όρτα και Τσικίνιο» ήρθαν για να βοηθήσουν πολύ, μπήκαν στην ομάδα σε μία καλή στιγμή, έφτασαν και προσαρμόστηκαν γρήγορα. Έφεραν πολλή ποιότητα στην δύναμη της ομάδας στα τελευταία μέτρα του γηπέδου. Σήμερα υπάρχει βελτιωμένη ικανότητα στην ομάδα να παίξει»… «Ο κεντρικός αμυντικός (ο Κάρμο) ήταν ακόμη ένα έξυπνο στοίχημα, προσαρμόστηκε καλά, έχει κάνει υπέροχη δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ