Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την ΑΕΚ μετά το… ξεγύμνωμα

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την ΑΕΚ μετά το… ξεγύμνωμα

Τι απάντησε με διαρροή η Ένωση για το περίφημο ραντεβού στη Γλυφάδα και τους Έλληνες διαιτητές στα ΑΕΚ - Άρης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε… πανικό μετά το περιβόητο ραντεβού στη Γλυφάδα για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στις αναμετρήσεις της με τον Αρη.

Η Ένωση μέσω διαρροής πήρε θέση για το απογευματινό καφεδάκι στη χλιδή της Γλυφάδας, αλλά χωρίς να καταφέρει να δώσει κάποια ξεκαθάρη απάντηση. Μετά το… ξεγύμνωμα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διέρρρευσε ότι να ναι για τη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον περίφημο «Γιαννάκη» Παπαδόπουλο, που μαζί με τον Παναγιώτη Διακοφώτη, γνωστό σύμβουλο τις ΕΠΟ είχαν ραντεβού στη Γλυφάδα.

Χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα συμφώνησαν για Ελληνες ρέφερι στα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Άρη, με την Ένωση να διαψεύδει μία μέρα μετά μέσω διαρροής ότι συμφώνησαν το οτιδήποτε στη συνάντηση.

Η διαρροή από την ΠΑΕ ΑΕΚ:

Όπως τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωση μας προς τα Μ.Μ.Ε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα που έγινε, σύμφωνα με την δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντηση μας στην ΚΕΔ με την οποία δηλώσαμε την συναίνεση μας, εστάλη στις 15.34. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ