ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Λιούμπισιτς- Ξεπέρασε την ίωση

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Λιούμπισιτς- Ξεπέρασε την ίωση

Ο Λιούμπιτσιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς έλειψε από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή λόγω ίωσης, ωστόσο είναι πλέον επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμος να δηλώσει παρών.

Ο 24χρονος Αυστριακός προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη με τον Ματίας Αλμέιδα να τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι με τον Άρη, όπου δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο μέσος της ΑΕΚ ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν με μόλις έξι ματς να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να παίξει το ρόλο του μπαλαντέρ καθώς αγωνίζεται σε παραπάνω από μια θέσεις.

Πάντως ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης δείχνει να τον υπολογίζει περισσότερο στο κέντρο, παρά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ρόλο που έχει παίξει με επιτυχία στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Νοκ άουτ για το παιχνίδι της Κυριακής έχουν τεθεί οι τραυματίες Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Νόρντιν Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία, ενώ τιμωρημένος είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Αρόλντ Μουκουντί έκανε συντηρητικό πρόγραμμα την Τετάρτη αλλά υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ