Άρης: Πρόβλημα με τον Φεράρι

Άρης: Πρόβλημα με τον Φεράρι

Ο Αργεντινός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός αμυντικός τραυματίστηκε στο πόδι, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το ίδιο ισχύει και για τον Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος σε Ναν: «Σε θέλω εδώ μέχρι να σταματήσεις να σκας την μπάλα» (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (14/04, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής).

Εκτός από τον Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Φράνκο Φεράρι (έχει ένα χτύπημα στο πόδι από την προπόνηση) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ