Μπράτσος : «Σήμερα χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται»

Μπράτσος : «Σήμερα χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Κηφισίας, Κώστας Μπράτσος, μετά την ήττα της ομάδας των Βορείων Προαστίων από τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική των play-outs

Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Κηφισιά εκτός έδρας  με σκόρερ τον Σεμπαστιάν Λομόνακο και βρέθηκε στο +2 από την ομάδα των βορείων προαστίων, όντας ξανά σε θέση οδηγού για την παραμονή.

Μετά την αναμέτρηση, ο Κώστας Μπράτσος τόνισε την απογοήτευσή του για την αφέλεια που έδειξε η ομάδα του στη φάση του γκολ, ενώ ανέφερε πως πλέον η παραμονή εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα, άρα δεν είναι στα χέρια της Κηφισιάς.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα χάσαμε μια μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Δυστυχώς πλέον η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα Αυτό που με στεναχώρησε από την ομάδα μου, ήταν η αφέλεια που δείξαμε, διότι σε μια ανύποπτη στιγμή βιαστήκαμε και δεχθήκαμε το γκολ.

Αυτά τα λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις και τα πληρώσαμε και εμείς. Είχαμε πολλές φάσεις για να βάλουμε γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός είχε μία, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, οι ίδιοι παίκτες κερδίσανε την προηγούμενη αγωνιστική, οι ίδιοι χάσανε σήμερα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια ένταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ