Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague (pic)

Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague μετά και τα αποψινά αποτελέσματα.

Τα πλέι άουτ της Superleague συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για την 4η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερις αναμετρήσεις σε Σέρρες, Βόλο, Ιωάννινα και Καισαριανή.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ πρόσφεραν μπόλικο θέαμα μένοντας στο 2-2. Έτσι οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 32 πόντους και την τρίτη θέση, ενώ οι Κρητικοί είναι έναν πόντο κάτω και την τέταρτη θέση.

Στη Θεσσαλία, ο Βόλος έμεινε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα επίσης χορταστικό ματς. Η ομάδα της Μαγνησίας πέρασε έτσι στους 29 βαθμούς και την πέμπτη θέση, ενώ οι Περιστεριώτες συνεχίζουν παλεύουν για την άτυπη πρωτιά, όντας δεύτεροι με 34 πόντους.

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» και έτσι ουσιαστικά καταδίκασε τους Ηπειρώτες στον υποβιβασμό. Οι Αρκάδες λοιπόν έφτασαν τους 34 πόντους όντας στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν τελευταίοι με μόλις 19 βαθμούς.

Τέλος, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ο Παναιτωλικός πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Κηφισιάς επικρατώντας με 1-0. Έτσι οι Αγρινιώτες βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού όντας έκτοι με 27 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι είναι προτελευταίοι έχοντας 25 πόντους.

Δείτε τη βαθμολογία:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-2
Βόλος-Ατρόμητος 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-1
Κηφισιά-Παναιτωλικό 0-1

Επόμενη αγωνιστική (5η):

20/4

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός
18:30 ΟΦΗ-Βόλος
19:30 Ατρόμητος-Κηφισιά

21/4

15:00 Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ