Άρης: Οι δοκιμές και το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας

Άρης: Οι δοκιμές και το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα του κυριακάτικου (21/4) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, οι Ρόουζ και Μπράμπετς, όμως, είναι πιθανόν να παραμείνουν στο βασικό σχήμα

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (18/4) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (21/4) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα συνεχίσει τις δοκιμές για την ενδεκάδα, στην προπόνηση που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει, ακόμα, για όλες τις θέσεις στο βασικό σχήμα. Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, όμως, οι Ρόουζ και Μπράμπετς έχουν, πολλές πιθανότητες, να ξεκινήσουν και πάλι στην ενδεκάδα. Ο Φαμπιάνο, άλλωστε, δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Βέλεθ αισθάνεται ενοχλήσεις στον αυχένα.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής! (vids)

Ακόμα, δεν προπονείται ο Σουλεϊμάνοφ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής είναι πιθανόν να ξεκινήσει και πάλι ο Παναγίδης, χωρίς, να μπορεί να αποκλειστεί και η λύση του Φετφατζίδη.

Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί και το αν θα ξεκινήσει και πάλι στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ο Οντουμπάζιο, ή αν ο Μάντζιος αποφασίσει να του δώσει «ανάσες». Στη δεύτερη περίπτωση τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Φατόρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ