Άρης: Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Άρης: Τα δεδομένα για τους τραυματίες

Ο Φεράρι δεν θα προλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το κυριακάτικο (21/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ και είναι αμφίβολος και για το επόμενο(24/4) με τον Ολυμπιακό, ενώ η συμμετοχή του Φαμπιάνο στο ματς με την ομάδα του Αλμέδα, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη (21/4) εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, έχοντας στο μυαλό του και τα δεδομένα για τους τραυματίες Φεράρι και Φαμπιάνο.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν θα προλάβει, όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ είναι αμφίβολος και για το επόμενο (24/4) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα, σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται ότι είναι ο Φαμπιάνο, η συμμετοχή του οποίου στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αλμέιδα, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός… Μεντιλίμπαρ και στην Πόλη

Ακόμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέσσερις παίκτες βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας, έχοντας από δυο κίτρινες. Συγκεκριμένα, στους Ζουλ και Ανσαριφάρντ, προστέθηκαν και οι Μπράμπετς και Οντουμπάζιο, που δέχτηκαν κάρτα στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ