Άρης: Η επιστροφή του Κάρλσον

Άρης: Η επιστροφή του Κάρλσον

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, που παρέμεινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς δεν είχε θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις με ομάδες της πατρίδας του, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή στα επόμενα παιχνίδια

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν αποτέλεσε, τελικά, παρελθόν από τον Άρη, καθώς οι διαπραγματεύσεις που είχε με ομάδες από την πατρίδα του τον προηγούμενο μήνα δεν είχαν θετική έκβαση και είναι πιθανόν να ενεργοποιηθεί, ξανά, από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, δείχνοντας, μάλιστα, «ορεξάτος» και είναι πιθανόν να επιστρέψει στην αποστολή στα επόμενα παιχνίδια, μετά από τέσσερις μήνες, περίπου, αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάτι τέτοιο να γίνει και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την οποία, εξάλλου, εξακολουθεί να είναι αμφίβολος ο Σουλεϊμάνοφ, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ακόμα, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προλάβουν τον κυριακάτικο (21/4) αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Φαμπιάνο, Βέλεθ και Φεράρι, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ