Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ – Ποιους βασικούς άφησε εκτός με ΠΑΟΚ!

Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ – Ποιους βασικούς άφησε εκτός με ΠΑΟΚ!

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Χωρίς τους Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/4, 20:30), για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ελληνα μεσοεπιθετικό, τον Πορτογάλο στόπερ και τον Βραζιλιάνο μπακ και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού. Εκτός έμειναν επίσης οι Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν και Καμπράλ.

Αντίθετα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, βρίσκονται οι: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος και Ντόη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (21/4, 20:30) απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (20/4) που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ