Από τον Τζολάκη στον Σίνα μία… μέρα δρόμος (vids)

Από τον Τζολάκη στον Σίνα μία… μέρα δρόμος (vids)

Οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού είναι στην... πρώτη γραμμή και δείχνουν το δρόμο για το μέλλον της ομάδας κάτω από τα γκολπόστ.

Δεν είχαν περάσει παρά μόνο μερικές ώρες από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League και τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι απο τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, όταν ο Άντζελο Σίνα τον «μιμήθηκε» στον ημιτελικό των νέων για το Youth League με αντίπαλο τη Ναντ.

Μπορεί ο νεαρός γκολκίπερ της ομάδας νέων των Πειραιωτών να απέκρουσε μόλις μία εκτέλεση και όχι τρεις (όπως ο Τζολάκης), όμως έχει συντελέσει στην απώλεια και άλλων δύο πέναλτι των Γάλλων, καθώς τους είχε πάρει… μελετημένα την ψυχολογία.

Διαβάστε επίσης: Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»

Το χαρτάκι και η «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση»

Ο Σίνα πριν την εκτέλεση των πέναλτι έλαβε ένα «σκονάκι» που περιείχε πληροφορίες για τους εκτελεστές της Ναντ τους οποίους και «ψάρεψε» σε όλη τη διαδικασία, αναγκάζοντας τους να αστοχήσουν τρεις φορές με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός πορτιέρε ήταν πρωταγωνιστής στα παιχνίδια των νέων. Η ομάδα του έχει κάνει συνολικά τρεις προκρίσεις στην διαδικασία των πέναλτι με εκείνον στο τέρμα να έχει δώσει ισάριθμες προκρίσεις.

Πριν τη Ναντ ήταν άλλη μια γαλλική ομάδα η Λανς και πριν από εκείνη η Ίντερ του υιού Στάνκοβιτς. Τρία ματς στα πέναλτι τρεις προκρίσεις για τον Ολυμπιακό με ρεσιτάλ ψυχραιμίας τόσο από τον Σίνα, όσο και από τους συμπαίκτες του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στην ακαδημία του Ολυμπιακού εκτός όλων των άλλων γίνεται και εξαιρετική δουλειά με τους τερματοφύλακες.

Τρανή απόδειξη αυτού είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που προέρχεται επίσης από την ακαδημία του Ολυμπιακού (τον πήρε από τον Πλατανιά το 2019) και τώρα είναι ο βασικός γκολκίπερ της ανδρικής ομάδας και πρωταγωνιστής της ιστορικής πρόκρισης στους «4» του Conference League.

Αλλά και ο Άντζελο Σίνα που είναι «γέννημα θρέμμα» των Πειραιωτών και ένας εκ των πρωταγωνιστών στην «τρελή» πορεία της ομάδας νέων μέχρι τον τελικό του Youth League και δείχνουν το δρόμο για το μέλλον της ομάδας κάτω από τα γκολπόστ. Ταλέντο υπάρχει μπόλικο και το μόνο που μένει είναι να συνεχίσει να αξιοποιείται σωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ