ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming

Μεγάλο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Με το διπλό θέλει να φύγει από την κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης η ΑΕΚ. Σερί νικών καλείται να χτίσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο back to back. Οι «κιτρινόμαυροι» γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, φτάνοντας στο τρίποντο μετά από δύο αγωνιστικές. Ήταν must win το ματς για την ΑΕΚ, που επέστρεψε στην κορυφή της Super League. Εστω και με παιχνίδι περισσότερο. Στα αγωνιστικά, ο Νόρντιν Αμραμπατ βρίσκεται ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Αντίθετα, οι Γκαρσία και Στάνκοβιτς παραμένουν στα πιτς και δε θα αγωνιστούν ούτε στη Θεσσαλονίκη. «Πιστεύω πως και αυτός ο αγώνας θα είναι παρόμοιος με τους προηγούμενους. Γνωρίζονται καλά και οι δύο ομάδες, οπότε δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές.

Επίσης, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι προπονητές είναι δύσκολο να εκπλήξουν τον αντίπαλο προπονητή. Μπορεί να υπάρξει μία διαφορετική αντιμετώπιση στην στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα, αλλά στην τελική αυτοί που κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο είναι οι παίκτες. Κι αυτό φαίνεται για το πρωτάθλημα είναι πολύ ισοδύναμο. Μπορεί κάποιος να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή, αλλά αυτή την περίοδο είναι δύσκολο. Πιστεύω ναι και μακάρι να αποδειχθούν καθοριστικά. Γιατί μετά θα έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να παίξουμε δυο ματς σε τέσσερις ημέρες. Το πιο πιθανό είναι να είναι καθοριστικά αυτά τα τρία παιχνίδια, αν και έχουμε πολλά ακόμα στα πλέι οφ. Κάθε φορά, όποτε περνάει ένα ματς, το επόμενο είναι πιο σημαντικό», τόνισε ο τεχνικός της Ενωσης.

Από την άλλη, ο Άρης δεν μπόρεσε ποτέ να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, χάνοντας εύκολα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τρίτη διαδοχική ήττα για τους κιτρίνους, που σκέφτονται μονάχα τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στα αγωνιστικά, ο Φαμπιάνο βρίσκεται ξανά στις επάλξεις, ενώ εκτός παραμένουν οι Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ και Βέλεθ.Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μάντζιου: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Φερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μανού Γκαρθία, Κάρλσον, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ