ΠΑΟΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Live Streaming

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ. Η πιο σημαντική πρόκληση μέχρι την επόμενη για τον δικέφαλο του βορρά που υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ (22:00).

Άλλη μια ανατροπή στον δρόμο για τα ημιτελικά του Europa Conference League θα επιχειρήσει στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Με οδηγό την απίθανη παράσταση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Προφανώς και το έργο του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ωστόσο, έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι μαθημένος στις υπερβάσεις. Ξεγραμμένη είχαν την ομάδα του Λουτσέσκου κόντρα στους Κροάτες και αυτή φρόντισε να στήσει αδιανόητο πάρτι. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι πορεύονται δίχως τον Μάρκος Αντόνιο, με τους Μουργκ και Μπράντον να είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

«Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και το ματς της Τούμπας θα είναι διαφορετικό. Η Μπριζ είναι μία καλή ομάδα, που αντιπροσωπεύει ένα ποδόσφαιρο που είναι στο top level. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και το γκολ που δεχθήκαμε σίγουρα μας επηρέασε κι έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Τους έσπρωξε και το κοινό τους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Δεν πέσαμε κάτω, αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε και να είχαμε ισοφαρίσει. Σίγουρα δικαιούταν λίγο παραπάνω τη νίκη η Μπριζ, αλλά το ποδόσφαιρο κρίνεται στις στιγμές και τις λεπτομέρειες», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πάμε και στην Κλαμπ Μπριζ, που πάει στην Τούμπα για να φύγει με το εισιτήριο της πρόκρισης. Είναι δεδομένο πως οι Βέλγοι θα προσεγγίσουν διαφορετικά το αποψινό ματς στη Θεσσαλονίκη.  Η ομάδα του Νικ Χάγεν έχει το προβάδισμα και καλείται να το υπερασπιστεί. Αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα η Κλαμπ Μπριζ, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ. Παράλληλα, τραυματίες παραμένουν οι Μινιολέ, Σκοβ-Όλσεν και Νίλσεν.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, είναι μια ομάδα που έχει διαφορά εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε και τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε στο μυαλό μας άλλα πλάνα. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό ΠΑΟΚ», τόνισε ο κόουτς των Βέλγων για την αποψινή μάχη.

ΠΑΟΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ