ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη αποστολή στο ΔΑΚ για τον Παναθηναϊκό. Κόντρα στη Λαμία η ομάδα του Φατίχ Τερίμ για την 6η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00).

Ενας είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τη Λαμία: Η νίκη. Που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Σε καλή κατάσταση το τριφύλλι, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Επιστροφές, αλλά και απουσίες μετράει ο προπονητής των φιλοξενούμενων ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λαμία. Συγκεκριμένα, ξανά στη διάθεση του Τερίμ βρίσκεται ο Αϊτόρ, ενώ στην Αθήνα έμεινε ο Παλάσιος. Επιπλέον, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Σένκεφελντ και Τζούριτσιτς, όπως επίσης οι Ούγκο, Ζέκα και Γερεμέγεφ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν. «Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Αρχικά θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λαμία. Στη συνέχεια έχουμε νέο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ και έπειτα εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο ματς είχα πει κάτι και θα ήθελα να το επαναλάβω κι εδώ. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πέντε πράγματα να είναι αλληλένδετα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, σύσσωμος ο σύλλογος και οι οπαδοί να είναι όλοι μαζί. Όλους αυτούς τους χρειαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αυτή την φορά, που θα παίξουμε με τη Λαμία, η διαφορά είναι πως θα αγωνιστούμε στο γήπεδο τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο διαφορετικό. Όπως περιέγραψα πριν, αν αυτά τα πέντε στοιχεία, οι πέντε τομείς, είναι ενωμένοι, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Ομάδα και φίλαθλοι, όλοι μαζί ενωμένοι», δήλωσε ο προπονητής των πρασίνων.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία θέλει να δυσκολέψει ξανά τον Παναθηναϊκό. Όπως και έκανε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, στη Λεωφόρο. Το πάλεψε ξανά η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά έφυγε και πάλι με άδεια χέρια. Πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στα playoffs για τους γηπεδούχους, που αναζητούν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ