Άρης: Με απουσίες, εκπλήξεις και επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με απουσίες, εκπλήξεις και επιστροφές κόντρα στην ΑΕΚ

Η ομάδα του Μάντζιου θα παραταχθεί χωρίς τον Κουέστα που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Φατόρε θα ξεκινήσει αντί του Οντουμπάζιο, ενώ επιστρέφουν στην ενδεκάδα του σημερινού (21/4, 19.30) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ οι Σαμόρα, Μορόν, Νταρίντα και Γκαρθία.

Έξι αλλαγές κάνει στην ενδεκάδα ο Άκης Μάντζιος, στο σημερινό (21/4, 19.30) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε σχέση με το εκτός έδρας της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στην ίδια αντίπαλο. Ο Χουτεσιώτης θα πάρει τη θέση του Κουέστα, που ταλαιπωρείται από ίωση, έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Φατόρε αντί του Οντουμπάζιο, ενώ επιστρέφουν και οι Σαμόρα, Νταρίντα, Γκαρθία και Μορόν.

Ο Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Παναγίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαμόρα στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κυριαζής, Τζούρασεκ, Φαμπιάνο, Ζουλ, Οντουμπάζιο, Σαβέιρο, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης και Δεληζήσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ