Άρης: Με αλλαγές, επιστροφές και απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με αλλαγές, επιστροφές και απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα (24/4) με τον Ολυμπιακό, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, καθώς και του τραυματία Βέλεθ.

H προετοιμασία – εξπρές του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, έχοντας επιστροφές, αλλά χωρίς να λείπουν και πάλι προβλήματα απουσιών.

Ο Οντουμπάζιο αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, ο Ζουλ θα πάρει τη θέση του Βερστράτε – που είναι τιμωρημένος, όπως και ο Ανσαριφάρντ – στα χαφ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα μπορέσει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Νταρίντα. Αν τα καταφέρει ο Τσέχος, τότε θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ και μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Γκαρθία. Στην αντίθετη περίπτωση θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή ο Τζούρασεκ.

Διαβάστε επίσης:Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει, επίσης, το αν θα αγωνιστεί βασικός ο Κουέστα, που είναι καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ή αν θα ξεκινήσει για δεύτερο σερί ματς ο Χουτεσιώτης. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Σουλεϊμάνοφ, που θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Σαβέιρο θα πάρει τη θέση του Σαμόρα στην αριστερή πλευρά.

Τέλος, Φαμπιάνο και Ρόουζ διεκδικούν θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μορόν θα ξεκινήσει στην επίθεση. Εκτός από τους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον τραυματία Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ