Άρης: Προετοιμασία μετ΄ εμποδίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Άρης: Προετοιμασία μετ΄ εμποδίων για το ματς με τον Ολυμπιακό

Αρκετά προβλήματα απουσιών στο πρόγραμμα εκγύμνασης του Άρη, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (24/4) με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άκης Μάντζιος, θα ανακοινώσει την αποστολή μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν σήμερα (24/4) αποθεραπεία, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης (24/4) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ενοχλήσεις αισθάνονται οι Μορόν, Νταρίντα και Βερστράτε (είναι και τιμωρημένος), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο τραυματίας Βέλεθ και συντηρητικό ο Κουέστα, που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, ανέβασαν ρυθμούς οι Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ και συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης.

Διαβάστε επίσης: Οι 16 μέρες-φωτιά της Άστον Βίλα: Ο Ολυμπιακός και η μεγάλη «μάχη» για το Champions League

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (ο Λορέν Μορόν έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ο Μπίργκερ Βερστράτε έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ένα χτύπημα στο χέρι) και ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Φράνκο Φεράρι συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης, ο Φραν Βέλεθ έκανε και σήμερα ατομικό, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/04, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ