Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για τη  «Λεωφόρο»

Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για τη «Λεωφόρο»

Ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκινήσει τις δοκιμές του για το εκτός έδρας κυριακάτικο (28/4) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Άρης θα ανεβάσει ρυθμούς από σήμερα (26/4),ενόψει της κυριακάτικης (28/4) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει, ήδη, τα σχέδια του σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις πρώτες δοκιμές του, δεν αναμένεται, όμως, να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μια θέση που «παίζεται», πάντως, είναι αυτή του επιτελικού μέσου, καθώς αποτελεί ερωτηματικό το αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει εκεί τον Φετφατζίδη ή επιλέξει, τελικά, τον Γκαρθία.

Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει και τους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ, που εξέτισαν τη μια αγωνιστική της ποινής τους. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και τους Φεράρι και Βέλεθ, η συμμετοχή τους, όμως, είναι αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ