Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Γκαρσία «σφράγισε» την παραμονή!

Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Γκαρσία «σφράγισε» την παραμονή!

Με πέναλτι του Γκαρσία ο Βόλος επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και «σφράγισε» την παραμονή του στη Super League, μετά το 2-3 στο Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Βόλο για να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική των play-out της Super League, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν εντός έδρας με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία και να «σφραγίζουν» την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία, μετά το 2-3 στο Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλοί μετά τα αποψινά αποτελέσματα, θα αγωνίζονται στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όπως επίσης και ο Πανσερραϊκός, με την Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό είχε αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον Βόλο, όμως, να φτάνει τελικά στο «χρυσό» γκολ και στην πολυπόθητη νίκη. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι Θεσσαλοί ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 56’ έκαναν το 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία.

Στο 52’ η ομάδα του Χρήστου Κόντη κέρδισε πέναλτι για χέρι του Πεταυράκη μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά. Μια φάση που ελέχθηκε αρχικά από το VAR και στη συνέχεια από τον διαιτητή Ζαμπαλά, με τον ρέφερι να δείχνει τελικά την άσπρη βούλα.

Ο Γκαρσία τέσσερα λεπτά αργότερα μετά την παράβαση εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε 1-0 για τον Βόλο. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα της Θεσσαλίας να παραμένει στη μεγάλη κατηγορία, μετά και το 2-3 στο Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (46′ Τρουιγιέ), Ντε Καμπς, Μπερτόλιο (67′ Μωραίτης), Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης, Πεταυράκης, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Μορέιρα, Στάικος, Τομάς (46′ Χατζηστραβός), Ουάρντα (88′ Μασκανάκης), Γούλερι (74′ Μούργος, Άλεξιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ