Το πρωτάθλημα περνάει από την… Τούμπα

Το πρωτάθλημα περνάει από την… Τούμπα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν απόψε το πρωτάθλημα στην Τούμπα με τον μεν δικέφαλο του Βορρά να θέλει να μείνει ζωντανός και τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να στεφθούν ξανά πρωταθλητές.

Τρεις αγωνιστικές μένουν για να πέσει η αυλαία της Stoiximan Super League (συν το αναβληθέν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) και τα βλέμματα όλων πέφτουν απόψε στη μάχη της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα, καθώς έχει και το παιχνίδι που έχει αναβληθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ ακόμα και με ισοπαλία θα είναι σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους αντιπάλους της.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά έχασαν δύο παίκτες οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό

Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία, προκειμένου να σφραγίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας. Η τελευταία νίκη του δικεφάλου του Βορρά είναι στην κανονική διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα με 2-0.

Στις πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν υπάρχουν τρεις νίκες της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι και οι τελευταίες χρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 της Τούμπας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και το 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα Playoffs της Super League.

Κυριακή 28 Απριλίου
Ολυμπιακός-Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30, Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:30, Cosmote Sport 1)
Η επόμενη (7η) αγωνιστική των playouts και εκείνη (9η) των playoffs
Σάββατο 11 Μαΐου
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (20:00)
ΟΦΗ-Παναιτωλικός (20:00)
Πανσερραϊκός-Κηφισιά (20:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (20:00)
Τετάρτη 15 Μαΐου
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:00)
Λαμία-Άρης (20:00)

* Το εξ αναβολής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ