ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητά ο Παναθηναϊκός. Κόντρα στον Άρη η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, για την 8η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα με την ΑΕΚ και βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται. Στην 2η θέση και τους 71 πόντους οι γηπεδούχοι, περιμένουν στραβοπάτημα της Ενωσης για να ξαναμπούν στο κόλπο. Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αναζητά ο Παναθηναϊκός, με τον Τερίμ να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμωρημένοι, Γεντβάι και Ακαϊντίν, καθώς και οι τραυματίες Μπερνάρ, Χουάνκαρ. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ, για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς. «Χωρίς να σκεφτόμαστε, ούτε τους τραυματίες, ούτε τους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν. Με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας και τους οπαδούς μας, μέσα στο γήπεδο μας, θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Φθάνοντας στον Μάιο θα σκεφτούμε πιο αναλυτικά για όλη την ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα επίπεδο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί και να σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, θα είναι δύσκολο, αλλά μαζί με τους παίκτες πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει μια πάρα πολύ απλή έκφραση. Όσο έχεις πιθανότητες, πρέπει να τις «κυνηγήσεις». Και εμείς αυτό θα κάνουμε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και στις ομάδες που έχω προπονήσει να τα παρατάμε. Ξέρουμε πως ο δρόμος δεν είναι εύκολος, πρέπει να κερδίσουμε δύσκολους αγώνες. Αλλά όπως είπα, εμείς δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ και θα το «κυνηγήσουμε» μέχρι το τέλος», τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Στάθηκε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και κατάφερε να τον σταματήσει. Πρώτος βαθμός μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες για τον Άρη, που θέλει να κάνει την ζημιά και στον Παναθηναϊκό.  Δίχως βαθμολογικά κίνητρα στη Λεωφόρο η ομάδα του Άκη Μάντζιου, που βλέπει την αποψινή αναμέτρηση ως μια… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου. Στα αγωνιστικά, Βερστράτε και Φραν Βέλεθ τέθηκαν νοκ άουτ από τη μάχη με τους «πρασίνους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ