ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που η Ενωση φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλει να στείλει στο αποψινό ντέρμπι με το τριφύλλι η ΑΕΚ: Πως είναι το αφεντικό για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου. Από διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης προέρχεται η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Σε μια αναμέτρηση όπου κυριάρχησε πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο. Ότι ήθελε έκανε η ΑΕΚ, φτάνοντας σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο. Ενα τρίποντο που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Με 72 πόντους σε 32 αγωνιστικές, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς είδε τους Λιβάι, Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αντίθετα, Μουκουντί και Πιζάρο παραμένουν εκτός. «Υπάρχει τρομερή διάθεση. Ένα μεγάλο παιχνίδι, ένας μεγάλος αντίπαλος. Πολύ καλή χρονική στιγμή να παίζουμε ποδόσφαιρο, να παίζουμε στα playoffs. Δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου σε σχέση με το πώς σκέφτομαι για το ποδόσφαιρο. Πάντα πιστεύω ότι σε όλες τις δουλειές είναι καλύτερα να είσαι ήρεμος, με αυτοπεποίθηση από το να αισθάνεσαι πίεση. Όταν κάποιος είναι σίγουρος για τη δουλειά που κάνει, έπειτα μένει ένα παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα. Και ακόμη δεν έχω δει ούτε όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, ούτε τώρα που είμαι προπονητής, μία ομάδα που να μην θέλει να κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του συναίσθημα, ο Ολυμπιακός το δικό του, ο ΠΑΟΚ το δικό του κι εμείς το δικό μας. Όποιος κάνει τα πράγματα καλύτερα, θα πάρει το πρωτάθλημα», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για την αποψινή μάχη.

Πάμε και στον Παναθηναϊκό, που δείχνει πιο έτοιμος και αποφασισμένος από ποτέ. Μεγάλη η πρόκληση, αλλά και η ευκαιρία που έχει μπροστά της η ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Με διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετατρέπεται αυτόματα σε φαβορί για τον εφετινό τίτλο. Σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στα playoffs. Πάρτι έστησε στο ΔΑΚ της Λαμίας, σταματώντας στα πέντε γκολ. Στους 71 πόντους βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι και μένει να φανεί αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μπερνάρ. «Γνωρίζουμε βέβαια πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Πόσο μεγάλο ντέρμπι είναι, ξέρουμε πως από εδώ και πέρα έχουμε πολύ μεγάλους αγώνες και είμαστε συγκεντρωμένοι στον καθ’ έναν από αυτούς ξεχωριστά. Με το που τελείωσε ο αγώνας με τη Λαμία, αρχίσαμε αμέσως να σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε τι σημασία έχει αυτό το ντέρμπι και γι’ αυτό τον λόγο είμαστε συγκεντρωμένοι 100%», δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ