Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχω άγχος για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχω άγχος για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Άστον Βίλα και να προκριθεί στον τελικό του Europa Conference League εξέφρασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη Λαμία, τόνισε ότι δεν έχει άγχος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη βρετανική ομάδα για τα ημιτελικά του Europa Conference League και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Διαβάστε επίσης: Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό» – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες

«Δεν έχω άγχος. Ξέρω τι θα κάνω σε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πώς θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Τον αγώνα της Πέμπτης και έναν από τους σημαντικότερους της ιστορίας του Ολυμπιακού: «Πάλι με λέτε ηλικιωμένο (γέλια). Καλησπέρα. Νομίζω πώς πρόκειται για μία σημαντική στιγμή. Από την άλλη πρόκειται για ένα παιχνίδι και θα το προετοιμάσουμε με τρόπο που το κάνουμε για κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να τα καταφέρουμε αλλά όλα τα ματς είναι σημαντικά, όπως ήταν και αυτό με τη Λαμία. Θα το προετοιμάσουμε φυσιολογικά. Πρώτον θα ξεκουράσουμε τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα και θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα».

Το πόσο εύκολο ήταν να είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες και τον Αλεξανδρόπουλο: «Είναι ότι είπα χθες το βράδυ στους παίκτες στην ομιλία μου. Ότι ήταν σημαντικό να νικήσουμε τη Λαμία γιατί θα χάλαγε ο δρόμος για την Άστον Βίλα. Η συγκέντρωση είναι απαραίτητη. Οπότε τώρα θα εστιάσουμε στην προετοιμασία του επόμενου αγώνα. Είναι πολύ καλό ότι ο Σωτήρης σκόραρε. Πολύ καλό για την αυτοπεποίθησή του. Ήταν τραυματίας πολύ καιρό. Είναι πολύ θετικό για την ομάδα και τον ίδιο ότι σκόραρε».

Την Άστον Βίλα και το εάν είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει φέτος: «Θα παίξουμε απέναντι στην Άστον Βίλα που είναι 4η στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ξέρουμε πώς θα είναι πολύ δύσκολο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Μας εμπνέει ότι ο τελικός θα είναι στην Αθήνα. Μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη. Η Άστον Βίλα χωρίς κατοχή έβαλε 2 γκολ αλλά μπορεί και να δεχθεί κιόλας. Νομίζω πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τη Γιουνάιτεντ που είχε παίξει και τον Ράκιτιτς με τα πολύ καλά του λόγια για αυτόν: «Ξέρετε πώς είναι δύσκολο να μιλήσεις δημοσίως άσχημα για κάποιον (γέλια). Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Πράγματι παίξαμε πέρυσι με τη Γιουνάιτεντ. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να δεχθούμε 2 γκολ αλλά φύγαμε με την ισοπαλία. Στο 2ο ματς καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα της πρόκρισης. Ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο και φέτος».

Το εάν έχει άγχος ο ίδιος για την Πέμπτη: «Όχι δεν έχω άγχος. Δεν έχω αγωνία. Δεν ξέρω εάν οφείλεται στην ηλικία ή πώς έχω προπονήσει πολλές ομάδες. Ξέρω όμως τι θα κάνω στο παιχνίδι αυτό»

Τον Ποντένσε και τη χρονιά του: «Πρέπει να τα πηγαίνουμε καλά μαζί το. Είναι ο μικρός που πρέπει να τα πηγαίνουμε πολύ καλά μαζί του. Και παρόλο που βρίσκεται σε καλή στιγμή θεωρούμε πώς μπορεί να μας δώσει ακόμα περισσότερα. Κάποιες φορές είναι σαν να σταματάει. Εμείς προσπαθούμε και δουλεύουμε ώστε να τον βοηθήσουμε σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ