Κοτάρσκι: «Δεν υπάρχει χρόνος για να πανηγυρίσουμε – Ελπίζω να το απόλαυσαν οι οπαδοί»

Κοτάρσκι: «Δεν υπάρχει χρόνος για να πανηγυρίσουμε – Ελπίζω να το απόλαυσαν οι οπαδοί»

Προσγειωμένος ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού...

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ζωντανός για τον τίτλο με το 2-0 επί του Ολυμπιακού, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να ξεκαθαρίζει μετά το ματς ότι δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: Την «καθάρισε», έπιασε κορυφή κι ελπίζει…

Όσα είπε ο Κοτάρσκι:

«Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο κάναμε όλα αυτά που είχαμε συζητήσει, όλα αυτά που είδαμε στην ανάλυση τα βγάλαμε στο παιχνίδι. Δεν χρειάστηκε να επέμβω πολύ στο παιχνίδι καθοδηγώντας τους συμπαίκτες μου, φωνάζοντάς τους, είναι ένα δείγμα ότι παίξαμε καλά σήμερα και πρέπει να τους συγχαρώ πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη.

Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το πάθος με τα συναισθήματα και αυτό ήταν πολύ έντονα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Το απολαύσαμε και ελπίζω να το απόλαυσε το κοινό που βρέθηκε στην Τούμπα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να πανηγυρίσουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε τη νίκη.

Για μένα η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα. Όλο αυτό είναι μέρος του πλάνο που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο και είναι χαρακτηριστικό του πλάνο που έχουμε ως ομάδα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι για να το κερδίσουμε και τα δύο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ