Πρόταση «βόμβα» στον Αστέρα για τον Ισνάλντο!

Πρόταση «βόμβα» στον Αστέρα για τον Ισνάλντο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η Ντιφένσια Τζαστίσια προσφέρει κοντά στο 1.000.000 € για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Μια άκρως δελεαστική πρόταση για την παραχώρηση του Εουχένιο Ισνάλντο δέχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να σκέφτονται πλέον σοβαρά την πώληση του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η Ντιφένσια Τζαστίσια από το Μπουένος Άιρες προσφέρει περίπου 1.000.000 € για να δελεάσει τον ελληνικό σύλλογο και να αποκτήσει τον Λατινοαμερικάνο εξτρέμ.

Πρόκειται για την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο άσος του Αστέρα από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016 ως δανεικός από την Νιουελς Ολντ Μπόις. Οι άνθρωποι του αργεντίνικου συλλόγου καθόλη τη διάρκεια της σεζόν είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και παρακολουθούσαν στενά την εξέλιξη του συμπατριώτη τους. Ο Ισνάλντο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης ως ελεύθερος, φέτος πραγματοποίησε συνολικά 19 συμμετοχές.

Ο 24χρονος άσος έπαιξε σε 18 ματς πρωταθλήματος και 1 παιχνίδι Κυπέλλου, «γράφοντας»  917 λεπτά με τα χρώματα των Αρκάδων. Σε αρκετά από αυτά μάλιστα ξεχώρισε με την απόδοσή του, αναγκάζοντας τους συμπατριώτες του να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του. Η ομάδα της Πελοποννήσου έδωσε χώρο και χρόνο στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή της.

Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Αστέρα είναι άκρως δελεαστική, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που πριν από λίγους μήνες είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος. Οι Αρκάδες, αν αποδεχθούν την πρόταση των Αργεντινών, θα βάλουν στα ταμεία τους ζεστό χρήμα, το οποίο θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν για μεταγραφές. Ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

Ο Αστέρας άλλωστε έχει παράδοση να φέρνει στην Ελλάδα νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική και να τους βοηθάει να εξελιχθούν και να δείξουν το ταλέντο τους. Όπως έγινε και στην περίπτωση του Ισνάλντο, με την Ντιφένσια Τζασίσια να χρυσώνει τον Αστέρα και να στρώνει κόκκινο χαλί στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ