Άρης : Στο στόχαστρο ο Βέλεθ, απόσταση με Κομπανί

Άρης : Στο στόχαστρο ο Βέλεθ, απόσταση με Κομπανί

Τον 27χρονο στόπερ της Βίσλα Κρακοβίας θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Πάκο Ερέρα, ενώ παράλληλα ψάχνει και άλλες επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ.

Βάθος στο ρόστερ του φαίνεται πως θέλει να δώσει ο Άρης, στο αμυντικό κομμάτι για αρχή με βάση τις μέχρι τώρα κινήσεις του, και με το δεδομένο αυτό στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Φραν Βέλεθ. Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!», ο 27χρονος στόπερ, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Βίσλα Κρακοβίας, ενδιαφέρει τον Πάκο Ερέρα και είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα κίτρινα δίπλα στον Ούγκο Σόουζα ή τον Γιώργο Δεληζήση, που παραμένουν στην ομάδα.

Ο Ισπανός Φρανθίσκο Μανουέλ Βέλεθ Χιμένεθ προέρχεται από τις ακαδημίες της Χιμνάστικ, στην οποία ανήκε και την πρώτη τριετία της επαγγελματικής του καριέρας, από το 2010 ως το 2013, όταν δόθηκε δανεικός διαδοχικά στην Πόμπλα Μαφούμετ (29 συμμετοχές, 3 γκολ), στη Λογκρονιές (28 συμμετοχές, 1 γκολ) και στη δεύτερη ομάδα της Αλμερία (26 συμμετοχές, 2 γκολ).

Στην τελευταία παρέμεινε για άλλα τρία χρόνια (2014-17), στην πρώτη ομάδα αυτή τη φορά (75 συμμετοχές, 2 γκολ). Να σημειωθεί ότι εκτός από κεντρικός αμυντικός, ο Βέλεθ έχει αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ, μια θέση για την οποία οι κίτρινοι εξετάζουν μεν την περίπτωση του Μπιέλ Κομπανί, που όμως μπαίνει προς το παρόν στον «πάγο».

Ο Ισπανός αμυντικός φέρεται να αξίωσε παραπάνω χρήματα από όσα είχαν αρχικά συζητηθεί και παρόλο που ο Άρης διατηρεί την υπόθεση ανοιχτή μήπως αλλάξουν τα δεδομένα, στρέφεται πλέον και σε άλλες λύσεις.

FRAN VELEZ from ESTUDIO MAROSA on Vimeo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ