Συγκίνησε ο Μιχαηλίδης: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου»

Συγκίνησε ο Μιχαηλίδης: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη (2-1) που χάρισε το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο και το αφιέρωσε στον πατέρα του αλλά και στον κόσμο του Δικέφαλου.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας για την σεζόν 2023/2024, με τον Δικέφαλο του Βορρά να «σφραγίζει» τον τίτλο με ένα μεγάλο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (1-2).

Ο κεντρικός αμυντικός των ασπρόμαυρων, Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την αφιέρωσε στον πατέρα του, που πριν λίγο καιρό έφυγε από την ζωή, αλλά και στον κόσμο του Δικέφαλου.

Διαβάστε επίσης: Αυτά ισχύουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη ενόψει της νέας σεζόν

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχαηλίδης

«Είμαστε πρωταθλητές. Τελειώσαμε πολύ ωραία τη χρονιά με μια δίκαιη νίκη. Ευχαριστώ τα παιδιά που πάλεψαν και για εμένα. Δεν αγχώθηκα στην αποβολή μου, αυτή η ομάδα δεν παίζεται. Είναι η καλύτερη στιγμή γιατί έρχεται σε ένα διάστημα που έχω περάσει δύσκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ξέρω ότι έκανα χαρούμενο σήμερα τον πατέρα μου σήμερα.

Ο μπαμπάς ήταν τα πάντα, γι’ αυτόν παίζω. Είναι αφιερωμένο σε αυτόν και στο λαό που μας περιμένει. Ήταν μια μικρογραφία όλης της χρονιάς μας το παιχνίδι αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το γουστάρουμε πάρα πολύ. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία. Ήταν ιστορική στιγμή η σημερινή. Κάναμε το 4/4, πήραμε το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ