Άρης: Ο Μορόν και ο Κούης

Άρης: Ο Μορόν και ο Κούης

Ο Ισπανός επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, ενώ ο παλαίμαχος άσος ήταν ο τελευταίος που είχε πετύχει κάτι ανάλογο για τον Άρη, πριν από 43 χρόνια.

Το καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Λορέν Μορόν στο χθεσινό (19/5) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν στάθηκε αρκετό για τον Άρη, προκειμένου να αποφύγει την ήττα. Ήταν, πάντως, το εικοστό τέρμα που σημείωσε ο Ισπανός επιθετικός, που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να περάσουν 43 χρόνια, προκειμένου παίκτης του Άρη να φτάσει, ξανά στη συγκεκριμένη διάκριση. Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Κούης ήταν αυτός που το είχε πετύχει, πετυχαίνοντας 21 γκολ το 1981.
Ο παλαίμαχος παίκτης, μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Άρη με 142 γκολ, ενώ κατέχει και το ρεκόρ συμμετοχών με 473. Ο Μορόν, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει και άλλα γκολ στη συνολική συγκομιδή του για την την τρέχουσα σεζόν, στον σαββατιάτικο (25/5) τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ