Το απίθανο στατιστικό του Πόνσε: Πάνω από Μέσι, Ικάρντι και Ντιμπάλα

Το απίθανο στατιστικό του Πόνσε: Πάνω από Μέσι, Ικάρντι και Ντιμπάλα

Στη δεύτερη θέση των Αργεντινών σκόρερ του 2024 βρίσκεται ο Έκι Πόνσε αφήνοντας πίσω του παίκτες του κορυφαίου επιπέδου.

Άργησε να πάρει μπρος ο Έκι Πόνσε τη φετινή σεζόν, αλλά όταν το έκανε, δημιούργησε μία πολύ δυνατή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Τέτοια, που τον έφερε στη δεύτερη θέση των Αργεντινών σκόρερ για το 2024, με παίκτες του κορυφαίου επιπέδου να μένουν πίσω του.

Σύμφωνα λοιπόν με τη λίστα της ιστοσελίδας «365scores», ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται πίσω μόνο από τον Αντριάν Μαρτίνεζ της Ράσινγκ Κλουμπ ο οποίος έχει 18 γκολ σε 22 παιχνίδια. Ο Πόνσε ακολουθεί με 14 γκολ μέσα στο 2024, όσα έχει και ο Φελίπε Πεσαντόρε του Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, ενώ ακολουθούν με 13 οι Λιονέλ Μέσι και Μάουρο Ικάρντι των Ιντερ Μαϊάμι και Γαλατασαράι αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Ποια κερκίδα θα είναι μεγαλύτερη στο Βερολίνο: Οι υπολογισμοί για τα εισιτήρια που έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Φενέρ

Στα 12 γκολ μέσα στο νέο έτος είναι μεταξύ άλλων οι Πάουλο Ντιμπάλα και Λαουτάρο Μαρτίνες. Ασφαλώς πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα του Πόνσε που με το δεύτερο μισό του στη σεζόν άφησε υποσχέσεις για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα στην επόμενη, όταν και θα έχει κάνει προετοιμασία με την ΑΕΚ, καθώς πέρσι αποκτήθηκε τον Αύγουστο και δεν πρόλαβε.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ