Ποιος Γιασικεβίτσιους; 0/5 σε F4 – Tον έδεσε φιόγκο ο Αταμάν

Ποιος Γιασικεβίτσιους; 0/5 σε F4 – Tον έδεσε φιόγκο ο Αταμάν

Από 50-51… 52-65 και ο Γιασικεβίτσιους τάιμ άουτ δεν πήρε με ένα καλάθι σε ένα δεκάλεπτο

Όλο αστειάκια ήταν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Παναθηναϊκό. Και να σου «μην βάλει τον Σλούκα, Αταμάν» και να «νόμιζα κόουτς ότι είσαι φυλακή». Και έγινε ο πρώτος ημιτελικός στο F4 και τον έκανε ο Αταμάν να καταπιεί τη γλώσσα του.

Σε όλα τα επίπεδα τον «καθάρισε» ο Τούρκος τον πολυδιαφημισμένο Σάρας που ήδη τσέκαρε 5 χαμένο F4 σαν προπονητής. Πέντε συμμετοχές (με Ζαλγκίρις, Μπάρτσα και Φενέρ), τέσσερις χαμένοι ημιτελικοί, ένας χαμένος τελικός για κάποιον που σαν παίκτης ήταν πραγματικά κορυφή. Δεν λέει κάτι ο Σαρούνας σαν κόουτς.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57: «Πράσινη» κυριαρχία και στον τελικό η ομάδα του Αταμάν

Το βαρύ του όνομα σαν παίκτης είναι που κάνει τη φασαρία. Απόψε 3.37 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου είδε τον Ντόρσει να μειώνει σε 50-51 για την ομάδα του. Και στα επόμενα 9,5 λεπτά ο Αταμάν με την αμυνάρα του, τον υποχρέωσε σε ένα ταπεινωτικό 2-14. Έγινε το σκορ 52-65 και time out o Σάρας δεν πήρε. Να δείξει ψυχραιμία ο ίδιος. Να έχει πρώτος καθαρό μυαλό. Να δείξει ένα σύστημα. Μόνο να φωνάζει στους διαιτητές. Αυτό όμως Σάρας είναι… γενικός αρχηγός, δεν είναι προπονητής.

Έχει στα χέρια του ένα καταπληκτικό ρόστερ και παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Ο Γιασικεβίτσιους διαδέχτηκε τον Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ στις 14 Δεκεμβρίου 2023, μεσούσης δηλαδή της σεζόν και με την ομάδα να έχει σχεδιάσει ο Έλληνας προπονητής. Κατάφερε, όμως να την οδηγήσει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου, με ρεκόρ 20-14 και εν συνεχεία στο 3-2 έναντι της 3ης στην κανονική περίοδο, Μονακό, αν και με μειονέκτημα έδρας ο τουρκικός σύλλογος στα πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ