Άρης: Το μέτωπο των ανανεώσεων

Άρης: Το μέτωπο των ανανεώσεων

Ο Άρης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ τους Φαμπιάνο και Κουέστα, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης θα κινηθούν άμεσα, εκτός από το θέμα του προπονητή και στο μέτωπο των ανανεώσεων των παικτών, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο.

Οι Φαμπιάνο και Κουέστα είναι οι δυο παίκτες, τους οποίους θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, οι άνθρωποι του Άρη. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, μάλιστα, αναμένεται να κάνουν τις τελικές τους προτάσεις στους δυο ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Να το κάνουμε όπως με τη Σεβίλλη – Το έκαναν οι Νέοι, γιατί όχι κι εμείς»

Ακόμα, υπάρχουν και άλλοι παίκτες για τους οποίους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα οι διοικούντες των κιτρινόμαυρων. Στην κατηγορία αυτή, ανήκουν οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Καρίμ Ανσαριφάρντ, τα συμβόλαια των οποίων, επίσης, ολοκληρώνονται.

Τέλος, παρελθόν από τον Άρη αναμένεται να αποτελέσουν αρκετοί παίκτες. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Ρουπ, Ντουκουρέ, ο Μπένετ, που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τη Σάντερλαντ, ο Χριστοδουλόπουλος, καθώς και ο Δεληζήσης, που θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι πιθανόν να αναλάβει θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ