Σπανός: «Μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την πώληση του Ατρομήτου»

Σπανός: «Μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την πώληση του Ατρομήτου»

Ο Γιώργος Σπανός επιβεβαίωσε τις επαφές για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Γιώργος Σπανός με δηλώσεις του στους «Αtromitistas»,  αναφέρθηκε στη φημολογία για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε επαφές με δύο επιχειρηματίες, ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Η ομάδα του Ατρομήτου έχει ήδη ξεκινήσει το ολικό rebuild όσον αφορά το αγωνιστικό της ομάδας και όπως φαίνεται δεν θα είναι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε παραγοντικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: «Εξετάζει τον Λουίς Ριόχα ο Ολυμπιακός»

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πράγματι το τελευταίο διάστημα μιλάω με δύο σοβαρούς επιχειρηματίες για την παραχώρηση της ΠΑΕ Ατρόμητος. Όμως δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα βγω εγώ ο ίδιος και θα ενημερώσω τον κόσμο, όπως έγινε και το 2005 όταν ανέλαβα τα ηνία του συλλόγου. Με ειλικρίνεια, όπως κάνω πάντα όλα αυτά χρόνια.

Ωστόσο, θέλω να γνωρίζει ο κόσμος, ότι αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά από τη νυν διοίκηση. Σκοπός μου είναι ο Ατρόμητος να περάσει σε αξιόπιστα χέρια. Επιθυμώ το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν. Λειτουργώ πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ