Ολυμπιακός : Έμφαση στην τακτική ο Μαρτίνς, άνοιξε λογαριασμό ο Καμαρά

Ολυμπιακός : Έμφαση στην τακτική ο Μαρτίνς, άνοιξε λογαριασμό ο Καμαρά

Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο Ζέεφελντ περιλάμβανε τακτική, αλλά και δίτερμα στο οποίο σκόραραν Καμαρά και Μανθάτης.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του και το πρωί της Τρίτης προπονήθηκε για δεύτερη φορά στο Ζέεφελντ. Οι ερυθρόλευκοι λίγο μετά τις 10:00 έφτασαν στο προπονητικό κέντρο για να ξεκινήσουν την προπόνησή τους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, από το ξεκίνημα της προπόνησης έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βάλει ασκήσεις με μπάλα από την πρώτη κιόλας προπόνηση, επιχειρώντας έτσι να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίκτες του Μαρτίνς προπονήθηκαν περίπου για δύο ώρες.

Μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις, διεξήχθη δίτερμα που διήρκεσε για πολλή ώρα, με τον Μαρτίνς να κάνει συνεχώς εναλλαγές στις ενδεκάδες πραγματοποιώντας δοκιμές. Παράλληλα, έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, επισημαίνοντάς τους πώς να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, αναφορικά με το οικογενειακό διπλό, ο Μαντί Καμαρά είχε καλή παρουσία στο γήπεδο, σκοράροντας και το πρώτο του γκολ. Ο Γιώργος Μανθάτης ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ ο οποίος κι εκείνος ήταν πολύ καλός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ