Ρατς : «Ο Λουτσέσκου κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ»

Ρατς : «Ο Λουτσέσκου κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ»

Ο Ραζβάν Ρατς μίλησε για τον ΠΑΟΚ, για τον Ολυμπιακό, για τον Λουτσέσκου και για τη Βασιλεία.

Ο Ραζβάν Ρατς είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-2015, ενώ πιο πριν είχε παίξει πολλά χρόνια στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2003-2013) και πέρασε ακόμη από Γουέστ Χαμ, Ράγιο Βαγιεκάνο και πλέον θα παίζει στην Τιμισοάρα, επιστρέφοντας στη Ρουμανία πρώτη φορά μετά το 2003 όταν έφυγε από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο Ρουμάνος μπακ μίλησε στον «ARENA FM 89,4» για το πέρασμά του από τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε ακόμη στον Ολυμπιακό, τον Άρνεσεν, τον Τούντορ αλλά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Χατσερίντι.

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και τον λόγο που έχασε ο Δικέφαλος εκείνη την χρονιά το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία ο ένας χρόνος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Εκείνη την χρονιά χάσαμε το πρωτάθλημα λόγω της μεγάλης επιρροής που είχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Χάσαμε βέβαια αγώνες και από δικά μας λάθη, επειδή δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε, δεν αποδίδαμε καλά. Κύριος λόγος όμως ήταν η επιρροή που είχε εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Και όχι μόνο σε επίπεδο διαιτητών. Επηρέαζαν κι άλλα πράγματα, τα οποία κατευθύνονταν απ’ αυτούς εναντίον μας».

Για τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές του στην Τούμπα: «Το πρώτο εξάμηνο στον ΠΑΟΚ έβαζα γκολ και μοίραζα ασίστ. Ήταν ίσως το καλύτερο εξάμηνο της καριέρας μου. Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν εξαναγκάστηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ από τον κ. Άρνεσεν και τον κ. Τούντορ. Έδιωξαν εμένα τον Νομπόα, τον Περέιρα, τον Γκολάσα και άλλους που ήμασταν από τους καλύτερους παίκτες της περασμένης σεζόν και έφεραν δικούς τους παίκτες, που δεν απέδωσαν όσο θα περίμεναν, ζημιώνοντας έτσι τον σύλλογο με τις αποζημιώσεις που έπρεπε να δώσουν σε όσους μας έδιωξαν».

Για τον Λουτσέσκου: «Παίζαμε συμπαίκτες με τον Λουτσέσκου και μετά τον είχα προπονητή στην Εθνική ομάδα. Είναι σπουδαία προσωπικότητα και πολύ καλός προπονητής. Είδατε ότι άλλαξαν όλα στον ΠΑΟΚ με τον ερχομό του. Είναι μεγάλος προπονητής και ο σωστός άνθρωπος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι παθιασμένος με την δουλειά του. Αυτό είναι το μεγάλο του προσόν. Επιμορφώνεται συνεχώς πάνω στο ποδόσφαιρο και στην ψυχολογία του αθλήματος και είναι πολύ έξυπνος σε θέματα τακτικής».

Για τον Χατσερίντι; «Με τον Χατσερίντι παίξαμε μόνο αντίπαλοι στην Ουκρανία και σε όλα τα ματς είχε εξαιρετική απόδοση. Είναι πολύ καλός στόπερ με σπουδαία πορεία στην Ντιναμό Κιέβου. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για την άμυνα του ΠΑΟΚ”.

Για τη Βασιλεία που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League είπε: «Η Βασιλεία είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα και την ομάδα να την αποκλείσει και να περάσει στον επόμενο γύρο».

Τέλος για το Μουντιάλ τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα για το Μουντιάλ. Πιστεύω πως η Βραζιλία από τις μεγάλες ομάδες θα πρωταγωνιστήσει. Μακάρι να καταφέρει να περάσει και η Αργεντινή, αν και είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ