Άρης: Στην Ελλάδα ο Φαμπιάνο

Άρης: Στην Ελλάδα ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τακτοποιήσει μια προσωπική του υπόθεση και είναι πιθανόν να έχει επαφές και με τους ανθρώπους του Άρη, ενώ η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών παραμένει δύσκολη

Ο Φαμπιάνο δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του και το συμβόλαιο του με τον Άρη, ολοκληρώνεται στα τέλη του τρέχοντος μήνα, ενώ ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια προσωπική του υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να έχει νέες επαφές με τους ανθρώπους του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στη φάση του Γκος…»

Ο ποδοσφαιριστής έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που σε καμία περίπτωση, όμως, δεν αγγίζουν τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση, όσο, όμως, ο παίκτης δεν βρίσκει ομάδα, όλα είναι ανοικτά. «Ο Φαμπιάνο και οι εκπρόσωποι του αξιολογούν τις προτάσεις που έχουν», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ