Χαβίτο : «Καλός σκόρερ και χαρακτήρας ο Ντιγκινί»

Χαβίτο : «Καλός σκόρερ και χαρακτήρας ο Ντιγκινί»

Το «πορτραίτο» του φίλου του Νικολά Ντιγκινί που βρίσκεται μια ανάσα από τον Αρη, σκιαγράφησες ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Ακόμη μίλησε και για τον Αλεξ Μενέντεθ.

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την περίπτωση του Νικολάς Ντιγκινί, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη κι αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (26/6) να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους.

Ο πρώην άσος του Άρη μίλησε με καλά λόγια για τον Γάλλο επιθετικό, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, καθότι φίλοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανθίσκο Χαβίτο:

Για τον Νικολάς Ντιγκινί: «Είμαστε φίλοι και μιλάμε αρκετά συχνά. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη αν έρθει στην ομάδα. Έχει το γκολ, την ταχύτητα, δουλεύει πολύ και είναι καλός άνθρωπος. Είναι επαγγελματίας, προσέχει το σώμα του. Νομίζω πως είναι πολύ καλός για εμένα. Δεν βλέπει μόνο τον εαυτό του και πως θα βάζει γκολ, θα βγάλει και ασίστ, δεν κάνει πλάκες, είναι επαγγελματίας, κάνει καλό στην ομάδα, δεν δημιουργεί προβλήματα μέσα στην ομάδα».

Για τη θέση του Νικολάς Ντιγκινί στο γήπεδο: «Σαν δεύτερος επιθετικός παίζει καλύτερα. Έχει δύναμη όμως να παίξει κι ως πρώτος επιθετικός. Ταιριάζει στο στυλ του Πάκο Ερέρα γιατί κινείται και χωρίς μπάλα καλά και με μπάλα το ίδιο».

Για τον Άλεξ Μενέντεθ: «Δεν τον ξέρω τον παίκτη, αλλά για να έπαιζε στην Ρέους πέρσι, που είναι μια πολύ καλή ομάδα στην Β’ Εθνική της χώρας, σημαίνει ότι είναι καλός. Η Β’ Εθνική εδώ είναι πολύ δύσκολη κατηγορία. Στην Πριμέρα μπορείς να παίξεις, αλλά στην Β’ Εθνική, αν χάνεις την μπάλα θα πεθάνεις.

Για τον εαυτό του: «Εγώ είμαι μια χαρά τώρα, έχω πολύ δύναμη ακόμη για να παίξω. Τρέχω πολύ και είμαι δυνατός, έχω δύναμη και όρεξη, που είναι το σημαντικό».

Για το Μουντιάλ: «Βλέπω όλα τα ματς του Μουντιάλ. Μου αρέσει πολύ η Κροατία μέχρι στιγμής, αλλά και το Μεξικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ