Άρης: Στο Ρότερνταμ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Άρης: Στο Ρότερνταμ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Ο νέος Άρης θα «χτιστεί» στην Ολλανδία, όπου θα ταξιδέψει η αποστολή στις 21 του επόμενου μήνα, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου με προορισμό το Ρότερνταμ. Ακόμα, για την 1η του επόμενου μήνα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, ενώ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές.

Στις 7 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») θα παραμείνει μια εβδομάδα.

Για τις 21 Ιούλιου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής του ΑΡΗ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο διάστημα της παραμονής της στο αθλητικό κέντρο, που βρίσκεται στην περιοχή του Ρότερνταμ (μέχρι τις 31 του μήνα), η ομάδα μας θα δώσει τρία ή τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ