Άρης: Οι αποδεσμεύσεις και οι κινήσεις ενίσχυσης

Άρης: Οι αποδεσμεύσεις και οι κινήσεις ενίσχυσης

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να προχωρήσουν σε επαφές μέσα στις επόμενες μέρες σε όλα τα μέτωπα, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο και η παραμονή του Χουλιάν Κουέστα, είναι οι μοναδικές κινήσεις τις οποίες έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα οι άνθρωποι του Άρη.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα, όταν και θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν σημειωθεί εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Ο Άρης αναμένεται να προχωρήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε επαφές, τόσο για την ολοκλήρωση μεταγραφικών κινήσεων στις θέσεις που έχει ζητήσει ενίσχυση ο προπονητής, όσο και για να λυθούν τα συμβόλαια με παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Τέλος, οι κιτρινόμαυροι είναι πιθανόν να έχουν επικοινωνία και με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ατρόμητο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ