Superleague : Την Παρασκευή το ΔΣ για την πρόταση Βασιλειάδη και τα τηλεοπτικά

Superleague : Την Παρασκευή το ΔΣ για την πρόταση Βασιλειάδη και τα τηλεοπτικά

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 29/6 και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί το διοικητικό συμβούλιο για την αξιολόγηση της πρότασης Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση και για τα τηλεοπτικά.

Η Superleague ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να αξιολογηθεί η πρόταση Βασιλειάδη σχετικά με την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα, το ΔΣ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 16:00.

Στο ΔΣ πρόκειται να συζητηθούν τα θέματα της αναδιάρθρωσης που πρότεινε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και φυσικά για το ζήτημα των τηλεοπτικών, μιας και επτά ομάδες της Superleague δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τηλεοπτική «στέγη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 29/6/2018 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί της πρότασης του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού η οποία παρουσιάστηκε στις ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού την Τετάρτη 27/6/2018 και επί κάθε σχετικού ζητήματος αναφορικά με τη διάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League και με ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των οικείων αγώνων για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Σημειώνεται ότι η δια της παρούσης σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται επί τη βάσει συντετμημένης προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού, λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και άμεσης ανάγκης διευθέτησης των οικείων ζητημάτων και της επιβεβλημένης άμεσης επεξεργασίας της πρότασης του Υφυπουργού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ