Δοκιμάζει το πόδι του ο Βιεϊρίνια, ξεκίνησε τρέξιμο ο Λεβέκ

Δοκιμάζει το πόδι του ο Βιεϊρίνια, ξεκίνησε τρέξιμο ο Λεβέκ

Διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με την πρωινή να είναι αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση. Δοκίμασε το πόδι του ο Βιερίνια, ενώ ο Λεβέκ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ περιελάμβανε ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου.Tο «μενού» είχε δουλειά με βάρη και αερόβιες ασκήσεις.

Στην προπόνηση συμμετάσχει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να ακολουθεί ένα ειδικό τεστ για να δουν στο ιατρικό αν οι ενοχλήσει που είχε το προηγούμενο διάστημα και τον κράτησαν μακριά από τις προπονήσεις έχουν ξεπεραστεί. Εφόσον όλα πάνε καλά και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν νιώσει ενοχλήσεις θα δώσει το παρών και στην απογευματινή προπόνηση που είναι εστιασμένη στην τακτική.

Ο Λεβέκ αποφάσισε να μην μείνει σήμερα στο ξενοδοχείο και να βγει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χορστ. Ο Γάλλος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν θα συμμετάσχει στο απογευματινό πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από τον ίδιο. Αν επικαλεστεί ενοχλήσεις στο δικέφαλο τότε θα παραμείνει στο ξενοδοχείο.

Όσον αφορά τον δεύτερο Γάλλο του ΠΑΟΚ τον Τιμπό Μουλέν, ένα πρόβλημα στο πέλμα που αντιμετωπίζει από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας θα τον κρατήσει μακριά για ένα 10ήμερο από τις προπονήσεις της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ