Άρης : Εγκαταλείπει Μενέντεθ, διορία μέχρι αύριο για Σέρο

Άρης : Εγκαταλείπει Μενέντεθ, διορία μέχρι αύριο για Σέρο

Η συμφωνία με τον Ισπανό που ήταν στα σκαριά για τους κίτρινους πιθανότατα δεν θα προχωρήσει τελικά, ενώ αν δεν υπάρξει οριστικοποίηση μέσα στο επόμενο 24ωρο και η υπόθεση του Αργεντίνου θα έχει την ίδια τύχη.

Αλλαγή πλεύσης υπάρχει στον Άρη σχετικά με τις περιπτώσεις των Άλεξ Μενέντεθ και Φρανσίσκο Σέρο, που θεωρούνταν κλεισμένες τις προηγούμενες μέρες.

Η χρονική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της προφορικής συμφωνίας και το πήγαινε-έλα των συμβολαίων που δεν έχουν ακόμη υπογραφεί ανάγκασαν τους ανθρώπους των κίτρινων να εξετάσουν και άλλες λύσεις.

Για την ώρα τουλάχιστον, στον πάγο μπαίνει η απόκτηση του Ισπανού μπακ, καθώς ο Πάκο Ερέρα έχει βρει εναλλακτική επιλογή για τη θέση, που μάλιστα ο τεχνικός του Άρη θεωρεί ότι συγκεντρώνει πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά.

Στον εκπρόσωπο του Αργεντίνου μέσου, από την άλλη, έχει δοθεί στην ουσία τελεσίγραφο μέχρι αύριο (29/06) και αν δεν επιτευχθεί οριστική συμφωνία μέχρι τότε θα προτιμηθεί κάποιο άλλο όνομα που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ