Παναθηναϊκός : Νέα καταγγελία από τον Τελάντερ!

Παναθηναϊκός : Νέα καταγγελία από τον Τελάντερ!

Ο Ράσμους Τελάντερ προσέφυγε πάλι στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας 420 χιλιάδες ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Σε νέα καταγγελία στο διαιτητικό δικαστήριο προχωράει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ ζητάει από τον Παναθηναϊκό το ποσό των 420 χιλιάδων ευρώ που χρωστάει ο σύλλογος σε εκείνον.

Ο 26χρονος αμυντικός δεν έλαβε τη δόση των 46 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε να του δώσει ο Παναθηναϊκός στις 6 Νοεμβρίου και έτσι, έκανε προσφυγή. Μάλιστα, ζήτησε να καταβληθεί από την ομάδα ολόκληρο το ποσό που του οφείλεται, διαφορετικά να καταβληθούν ποινές στον Παναθηναϊκό για αφαίρεση βαθμών.

Στις 29 του μήνα έχει οριστεί για συζήτηση η καταγγελία αυτή, αποτελώντας τον άμεσο κίνδυνο που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι». Να αναφερθεί επίσης, πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρέπει να καταβάλλει τη δόση που οφείλει στον πρώην παίκτη της ομάδας ή ένα μέρος από αυτή, προτού έρθει η 29η Νοεμβρίου.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» έχουν έρθει από χθες σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και συζητούν με το δικηγόρο του ώστε ο πελάτης του να αποσύρει την καταγγελία που έχει κάνει ή τουλάχιστον να γίνει εκ νέου διακανονισμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ