Ολυμπιακός : Κοντά σε Ποντένσε, το παλεύει για Γουίλιαν

Ολυμπιακός : Κοντά σε Ποντένσε, το παλεύει για Γουίλιαν

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πιο κοντά στον Πορτογάλο ακραίο μέσο, την ώρα που υπάρχει και η περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Η περίπτωσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν το προβάδισμα για τη μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο Ποντένσε είναι ελεύθερος πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καταβολή χρημάτων για την αγορά του και το γεγονός ότι και ο παίκτης είναι θετικός στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, δίνει περισσότερες πιθανότητες. Ο ίδιος γνωρίζει το πρεστίζ του Ολυμπιακού με τις συνεχείς παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μάλιστα, η εθνικότητα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει κι αυτή τον ρόλο της (λόγω του ότι είναι Πορτογάλος) και επίσης ο μάνατζερ του Ποντένσε, Ζόρζε Μέντες, έχει βάλει σε προτεραιότητα τον Ολυμπιακό σε συνάρτηση με άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του. Στις τάξεις των Πειραιωτών πάντως υπάρχει αισιοδοξία για τη μεταγραφή, ωστόσο δεν είναι τίποτα σίγουρο έως ότου ολοκληρωθεί το deal.

Πέραν τούτου, αναφορικά με τη θέση του ανασταλτικού μέσου, πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν. Την ώρα που η υπόθεση του Πιέρ Κουντέ δείχνει «χλωμή», διότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι 100% ξεκάθαρη απέναντι στους ερυθρόλευκους, εκείνοι κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Ο Γουίλιαν είναι 26 χρονών, Βραζιλιάνος και ανήκει στη Φλαμένγκο. Μετράει μία συμμετοχή με τη Σελεσάο, όμως έχει χάσει τη θέση βασικού στην πρωταθλήτρια Βραζιλίας.

Ο ποδοσφαιριστής ακούγεται και για τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, ενώ ο ίδιος φέρεται να είναι θετικός να μετακομίσει στην Ευρώπη. Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Φλαμένγκο απέρριψε προτάσεις από τις Σάντος και Ιντερνασιονάλ, όπως επίσης και από ομάδα της Ιαπωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ