Τζάλμα Κάμπος : «Θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ!»

Τζάλμα Κάμπος : «Θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ!»

Ο Τζάλμα Κάμπος εξήγησε για ποιους λόγους προτίμησε να μετακομίσει στην Αλάνιασπορ

Ο Τζάλμα Κάμπος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ και τα δύο χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε δύο Κύπελλα και τόνισε ότι δε θα πάψει ποτέ υποστηρίζει τον Δικέφαλο.

Στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5 FM» αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να πάει στην Αλάνιασπορ: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή τη μεταγραφή. Ήταν μια καλή προοπτική για εμένα. Βοήθησε και ο πρόεδρος. Μου έδειξε ότι με θέλει. Ασχολήθηκε προσωπικά και ο υπουργός εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που είναι αδερφός του προέδρου. Μου έδωσαν προοπτική για το μέλλον και γι’ αυτό προχώρησε αυτή η μεταγραφή».

Για τα δύο χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ τον Ιβάν Σαββίδη, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Αυτά τα δύο χρόνια έχουν ένα θετικό πρόσημο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια νέα εποχή. Είμαι περήφανος που συμμετείχα στην αλλαγή σελίδας. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο δυνατός από εδώ και πέρα. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ από την πλευρά μου σε αυτήν την αλλαγή σελίδας του συλλόγου».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Η δουλειά του μίλησε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που με τις ίδιους παίκτες παρουσίασε μεγάλη βελτίωση. Ήμασταν πρωταθλητές στο γήπεδο, χάσαμε τον τίτλο στα δικαστήρια. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το νταμπλ τη νέα χρονιά».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχει καλές πιθανότητες. Η Βασιλεία είναι μια καλή ομάδα, όμως, μπορούμε να προκριθούμε (σ.σ. χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό)».

Για το αν εξακολουθεί να νιώθει μέλος του ΠΑΟΚ με αφορμή την χρήση του πρώτου πληθυντικού στην προηγούμενη τοποθέτησή του: «Εξακολουθώ να είμαι ΠΑΟΚ. Θα υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

Για τους Λέο Ζαμπά και Χατσερίντι που πήρε ο Δικέφαλο: «Δεν έχω άποψη, δεν είχα την τύχη να δουλέψω μαζί τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Τον ευχαριστώ προσωπικά, έχω πολύ καλή άποψη γι’ αυτόν. Ήταν πολύ άσχημο που κάποιοι προσπάθησαν να φτιάξουν μια κακή εικόνα γι’ αυτόν. Οι άνθρωποι γύρω του ξέρουν ποιος πραγματικά είναι. Είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ πολύ ψηλά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ: «Όλοι οι νεαροί έχουν πολύ ταλέντο και θα ήταν άδικο να διαλέξω κάποιον. Όλοι τους μπορούν να κάνουν μια μεγάλη καριέρα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα. Ανεξαρτήτως που παίζει και με ποιον παίζει ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα στο πλευρό του. Δεν βρίσκεις αυτό το συναίσθημα σε πολλές ομάδες. Είναι πραγματικά ξεχωριστοί και πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ