Ολυμπιακός: Έφτασε στο Ζέεφελντ και πιάνει δουλειά ο Μασούρας

Ολυμπιακός: Έφτασε στο Ζέεφελντ και πιάνει δουλειά ο Μασούρας

Ο 21χρονος μπακ-χαφ το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στο Ζέεφελντ και από το Σάββατο θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο Ζέεφελντ βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Μασούρας, με τον νεαρό άσο να τίθεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 21χρονος μπακ-χαφ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ταξίδεψε στην Αυστρία και από το Σάββατο θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Μασούρας μετά την άφιξή του στην αυστριακή πόλη πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι και από το πρωί του Σαββάτου θα ενσωματωθεί στις ερυθρόλευκες προπονήσεις. Ο νεοαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού μάλιστα αναμένεται να έχει και την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, στην απογευματινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα εξεταστεί εκ νέου το Σάββατο από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών και θα αποφασιστεί αν θα λάβει μέρος στο φιλικό με τη Βάτενς (30/06, 18:00). Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Φορτούνης, Ομάρ και Βρουσάι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής έριξε το βάρος στον τομέα της τακτικής, με τους Ερυθρόλευκους να δουλεύουν πάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, δίνοντας έμφαση στην πίεση όταν αμύνονταν, αλλά και στη σωστή ανάπτυξη, με την μπάλα κάτω, όταν ήταν στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ